måndag 9 januari 2017

I jakt på hyresbostad i Stockholm - gå strukturerat och effektivt framåt!

Att leta hyresbostad i Stockholm kan enkelt utveckla sig till en heltidssyssla. Därför har Bostadsdeal.se nu tagit fram några enkla tips som du kan använda i jakten på hyresbostäder i Stockholm. Du hittar hela blogginlägget med de fullständiga tipsen här: http://www.bostadsdeal.se/blogg/tips-vid-soekning-av-hyresbostaeder-i-stockholm.aspx

1. Lär känna Stockholm och dess många stadsdelar, däribland Södermalm, Östermalm, Kungsholmen, Vasastan, Gärdet, Västerort och Söderort.

2. Börja leta bostad så fort som möjligt. Du kan få en översikt över lediga hyresbostäder i Stockholm här: http://www.bostadsdeal.se/stockholm-hyra, eller registrera dig som bostadssökande i Stockholm på Bostadsfinder.se.

3. Använd facebook! Många bostadssökande och hyresvärdar använder facebook för att hyra och hyra ut hyresbostäder. Med Bostadsdeals facebookguide får du hjälp med vilka grupper och sidor du kan gå med i för att hitta hyresbostad i Stockholm (och andra städer).

4. Undgå bedrägeri! På Hyrasakert.se informerar vi bostadssökande om vad de ska tänka på när de letar hyresbostad, för att undvika bedragare på bostadsmarknaden.

5. Gå på visning! Känn efter om bostaden är något för dig.

6. Hyreskontraktet! Det är en god idé att ha ett skriftligt hyreskontrakt mellan dig och hyresvärden, så att det inte råder några tvivel om vad det är som gäller. Ta gärna hjälp av en proffesionell som tittar genom hyreskontraktet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar