fredag 28 april 2017

Smultronställen för dig som ska hyra bostad i Göteborg

Oavsett om du är turist eller om du bor permanent i Göteborg, kan man aldrig få för många tips på smultronställen i Göteborg. Senaste inlägget på blogget handlar om just detta, smultronställena i Göteborg. Göteborg, som ibland kallas Sveriges framsida, är en trevlig stad året runt. Under sommaråret är uteserveringarna ofta fullproppade med glada Göteborgare eller nyfikna turister. Funderar du på att flytta till denna härliga kuststad kan du hitta alla lediga bostäder på marknaden på Bostadsdeal.se.Centrala Göteborg
Stadsdelar som ofta räknas till centrala Göteborg är Guldheden, Heden, Johanneberg, Landala, Stampen, Vasastaden och inom Vallgraven. Det är även i dessa stadsdelar som det finns bra möjligheter till shopping och så väl besök till trevliga restauranger och caféer. Exempel på ett klassisk Göteborgscafé är da Matteo, en kaffebar som har skjutit i höjderna senaste åren. Vidare är Nordstan ett tips på shopping, norra Sveriges största shoppingcenter sett till omsättning och antal besökare.

Linnéstaden
Stadsdelar som vanligtvis brukar nämnas när man pratar om Linnéstaden är Haga, Annedal, Masthugget, Änggården och Olivedal. Smultronställen i dessa områden är först och främst området kring Linnérgatan där det mullrar av mysiga caféer, barer, restauranger och små butiker. Bar Kino, också känd som Hagabion är ett populärt ställe, särskilt på sommaren.

Hisingen
Sveriges till ytan största ö heter Hisingen och ligger norr om Göteborg. Områden på Hisingen heter Torslanda, Björklanda, Säve, Backa, Lundby och Tuve. 140 000 personer på Hisingen varav 40 000 av dessa på i Lundby-området. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar